Liebster award

Hoera, eventjes geleden selecteerde Alet van de blog Toilylu mij voor de Liebster award. Ik zag deze Award al regelmatig voorbij komen; een virtuele prijs waarbij je beginnende bloggers in de spotlight zet en aanmoediging geeft. Bij deze Liebster Award verzint degene die de Award doorgeeft 11 vragen voor de andere blogger. So, 11 persoonlijke vragen van Alet aan mij..

fluitekruid

1. Waarom ben je gaan bloggen?

Ik ben mijn blog begonnen toen ik nog heel fanatiek sportte op nationaal en internationaal niveau. Ik reed veel wedstrijden op de mountainbike en op de racefiets. Mijn eerste blogpost is dan ook een verslag van een mountainbike wedstrijd in Quelderduin. Dit is mijn eerste blogje ooit. In tussen tijd is er veel veranderd in mijn leven en dus ook op de blog. Ik werd zwanger, zette het fietsen op een lager pitje en kreeg andere interesses. Zoals onze kindjes, interieur en meer. En dat zijn nu de onderwerpen geworden waarover ik blog.

2. Wat levert het bloggen je op (een negatief en positief punt)?

Ik haal veel fijns uit het bijhouden van mijn blog. Door het bloggen ben ik me bewuster van de dingen om mij heen. Ik vind het leuk om terug te kijken op de kleine (en natuurlijk grote) dingen uit het alledaagse leven. Het is fijn om deze dingen extra te belichten en vooral niet te vergeten. Even kunnen terugbladeren naar wat ik vorige maand deed, of misschien vorig jaar, dat maakt bloggen voor mij zo leuk.
En een negatief punt? Ik kan er geen 1 opnoemen. Natuurlijk hebben mensen in mijn omgeving een mening over mijn blog of snappen misschien niet waarom ik mijn leven (nee, slechts een heel klein deel van mijn leven!) op internet zet. Maar ik trek me nooit zoveel van een ander aan. (Al zou ik dat volgens mijn moeder soms wel eens moeten doen) Dus een negatief punt aan het bloggen.. Die heb ik niet!

3. Welk (bord-)spel doen jullie thuis graag samen?

Mijn vriend houdt totaal niet van bord spelletjes. Wij spelen bijna nooit een spel samen. Soms, heel soms, spelen wij met de familie een spellentje Scrabble bij mijn schoonouders. Hier blijft het dan ook bij. Met Jukka speel ik wel regelmatig spelletjes. Ik speel vaak voor monster of tijger, indiaantje in onze tipi tent of we doen voor de zoveelste keer een wedstrijd ergens naartoe op de fiets.

4. Wat is je favoriete thuismaaltijd met het hele gezin?

Mijn favoriete maaltijd met het gezin is zeker pizza. Niet alleen mijn lief en ik vinden pizza heerlijk, maar ook de kindjes. Sjoerd kan enorm lekkere pizza’s maken. In de winter vind het heerlijk om s’avonds laat een pizza te eten tijdens een leuke film of serie. In de zomer eten wij vaak pizza buiten op ons terras met lekkere wijn. Laat die warme zomeravonden maar komen!

5. Welke films staat er in je top 3 aller tijden?

1: The Machinist, 2: The book of Eli, 3: Let the right one in

6. Welke hobby’s, bezigheden had je als kind?

Ik was een echt buitenkind. Ik hield van ravotten en was best wel een jongens meisje. Dat ben ik nog steeds eigenlijk. Vanaf mijn 8e tot mijn 12e heb ik aan motorcrossen gedaan. Ik was onwijs fanatiek en mijn vader vond al snel dat het motorcrossen te hard ging voor zijn kleine meid. Vanaf mijn 10e ben ik daarom gaan mountainbiken en wielrennen. Dit vond ik nog leuker dan het motorcrossen en daarom stopte ik daar uiteindelijk helemaal mee. Verder bouwde ik graag hutten en klom in bomen. Een hobby voor binnen had ik eigenlijk niet.

7. Wat is je beste kringloopvondst ooit?

Een echte kringloopvonst kan ik het niet noemen. Maar ik kocht pasgeleden een hele gave rotan stoel via onze plaatselijke Marktplaats voor een tientje. De stoel staat nu op Wolf haar kamer en zit ook nog eens heerlijk.

8. Op welk blogbericht ben je het meest trots?

Dit vind ik de allerleukste post!

9. Heb je een wens voor je toekomst en wil je die delen?

Mijn diploma halen staat vrij bovenaan op het moment. Lijkt me heerlijk om helemaal klaar te zijn met mijn studie. Over 1,5 jaar hoop ik klaar te zijn!:)

10. Waar bezondig jij je aan?

Te veel op mijn telefoon zitten, tot grote ergernis van mijn lief.

11. Wat heb je vandaag gegeten?

Wij hebben vandaag bij mijn schoonouders gegeten. We aten hamburgers en runder sate van de Green Egg. En het was zooooo lekker! Het was ook een ontzettend gezellig etentje, met de hele familie samen. In 5 maanden tijd wonen mijn lief zijn broer en zus alletwee op het eiland. De hele familie is terug naar Texel! Heel gezellig en fijn om zulke spontane etentjes met de hele familie te kunnen hebben.

sdgss

En nu is het aan mij om een andere blogger te selecteren voor de Liebster Award. Ik wil de Liebster Award doorgeven aan Elisa van Kostelijk Leven. Ik ga je de vragen even doormailen Elisa!

Fijn weekend!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>