Lucky!

Sinds een tijdje volg ik het onwijs leuke blog Urbanmoms. Wil je op de hoogte blijven van alle trends op gebied van kidsfashion en lifestyle? Dan moet je zeker aan kijkje gaan nemen!
Ik deed mee aan de gave goodiebag give-away van Urbanmoms. En wat een mooie items zaten daarin! Op tweede kerstdag werd bekend gemaakt dat ik de winnaar van één van de twee goodiebags was geworden! I’m a lucky bird!

cadee (1)

We ontvingen afgelopen week een pakket vol met (prachtig ingepakte) mooie cadeautjes. Jukka pakte alle cadeautjes uit, dit kan hij heeeel goed na zijn verjaardag.

ca (1)

cade (1)

Er zitten echt de meest gave producten in de goodiebag. Op de foto staat de panterprint legging van Moodstreet niet, deze heeft Jukka al heel de week aan. De hydrofieldoek die wordt aangeboden door Minimiks van het merk Lost&Found is een van mijn favorieten voor de baby. En de rest van de producten is natuurlijk ook super! Wat een leuk begin van 2014!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>