Maastricht trip

m2

Omdat ik zondag een wedstrijd (zie hier) reed in het Vlaamse Beringen, bezochten wij eerst onze lievelingsstad Maastricht. Hier kwamen we al een keertje eerder, en we zijn echt een beetje verliefd op Maastricht. Wat een mooie en gezellige stad! Samen met de kindjes overnachtten wij in een Stayokay, mede mogelijk gemaakt door het partnership tussen het team Cycling team Texel en de Stayokay. De locatie van de Stayokay was perfect, grenzend aan een prachtig park (wauw, wat veel bloesem!) en op loopafstand van het centrum en van Wijck.

m7 m5

Het weer was prachtig en de kindjes genoten met volle teugen van de speeltuin in het park. Wilde Wolf viel hier nog heel hard en had een ontzettende bloedlip, we twijfelde zelfs nog even om naar de EHBO te gaan. Gelukkig ging het bloeden snel genoeg over en konden wij onze wandeling richting het centrum vervolgen. In het centrum aten we een ijsje en deden we wat boodschappen om vervolgens weer terug richting de Stayokay te gaan.

m6m3

Aan het eind van de middag liepen wij richting Wijck. Ik vind Wijck echt het leukste stukje van Maastricht, boordevol leuke winkeltjes, restaurantjes en meer. We kochten voor Jukka nieuwe regenlaarzen van Bergstein, bij een winkeltje vlak naast Burgerlijk. Bij Burgerlijk aten we samen met de kindjes heerlijke hamburgers, echt een aanrader!

m1

 

De volgende ochtend gingen we na een korte stop bij Coffeelovers door naar België. Ik Beringen reed ik namelijk mijn eerste Benelux Cup wedstrijd. Als je wilt weten hoe dat is gegaan, kijk dan hier!

PS. Mijn fietsverslagen en blogposts kun je terugvinden onder de categorie ‘cycling‘.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>