Moeder-dochter uitje

Wat een leuke week! Ik maakte maandag mijn tentamen waar ik al een tijdje tegenop zat. Dit is natuurlijk niet zo leuk, maar het feit dat het tentamen goed ging wel! Wat een last viel er van mijn schouders! En nu duimen voor een goed cijfer. Na veel studeren, school en werk ben ik wel toe aan een uitstapje. En dat staat er deze week dan ook op de planning!

bl2

Ik ga samen met mijn moeder 2 dagen naar Amsterdam, en wat heb ik er een zin in! Waar we overnachten is een verassing en wat we allemaal gaan doen ook. Een moeder-dochter (of vader-dochter) uitje, zoals wij dit sinds 3 jaar noemen. Elk jaar hebben mijn zusjes en ik, alle 3 afzonderlijk van elkaar, een uitje met mama- of papa. Net wie we kiezen (:

wolk

bl1

Dus geen kindjes, strand, studeren &huishouden voor mij de komende 2 dagen. Jukka en Wolf blijven fijn bij papa, wat ze o zo leuk vinden. Dat worden vast 2 hele leuke dagen voor deze kleine boefjes. Hopelijk vind ik in Amsterdam nog leuke cadeautjes voor ze. Als jullie nog tips hebben, dan hoor ik het graag! Happy week peeps!

jukstra

Jukka draagt: trui: Mini Rodini, broekje: Zara , laarzen: Bergstein

— It’s a happy week for me. I’d finally finished a really bad exam module. And I’ve made it! After a lot of studying, work en more I am so ready to take some time off. And I will. I’ll go to Amsterdam with my mother for 2 days. So no kids, beach, school and work for me the next to 2 days. Just some shopping, culture and time off with my mom (: Sea you later!

12 Comments

 • Alet says:

  Wat een schitterende bos bloemen.
  En een prachtige foto van je zoontje Jukka.
  Nu hopen dat je tentamen goed gelukt is. Geniet in ieder geval van je uitstapje in Amsterdam.

 • Wat heerlijk om er even tussenuit te piepen met je moeder! Geniet ervan!
  Tips in Amsterdam? Big&Belg!! Alle 2 de vestigingen 😉 En American Apparel is voor de kids ook leuk vond ik.

 • Liza says:

  Veel plezier in Amsterdam! Heerlijk ouderwetse aandacht van je moeder :)

 • Karlijn says:

  O wat leuk en fijn allemaal! Wat studeer je precies? (sorry, nogal nieuwsgierig)
  En wat leuk dat je dat met je ouders doet. Wij doen hetzelfde thuis :) en het is altijd zo fijn om even met één van je ouders weg te zijn.
  Nou, Amsterdam heeft genoeg leuke plekken dus heb je even 😉 Sowieso de winkels Restored/ A Store Wihout A Home/ Sukha/ &Klevering zijn leuk. Allevier op de Haarlemmerdijk/straat dus goed te doen. Verder Sissy-Boy, de hele Utrechtsestraat is fijn! Én voor Jukka en Wolf natuurlijk Big&Belg!
  Als je nog vragen hebt of wat dan ook kun je me altijd mailen/instagrammen :)

  • Denise says:

   Super bedankt voor je tips! Het was onwijs leuk. Ik heb geloof ik alle winkels gehad die je noemde! Ik vond Store without a home het leukste denk ik. Verder lekker kleding geshopt en van Amsterdam genoten. Lief dat je zoveel tips gaf, echt wat aan gehad!
   Ik studeer Toegepaste Psychologie, als fulltime thuisstudie. &soms wat dagen naar school dus. Heel leuk &heel druk naast de kindjes. X
   Oja, ik kocht het Atlas boek voor Jukka! Hij is echt te gek!

 • Elze says:

  Wat een super mooie, lichte foto’s! Word er meteen helemaal blij van!

 • Wat een vrolijke foto’s! In A’dam vind ik persoonlijk de negenstraatjes heel erg leuk. De Noordermarkt is top en daar staat vaak de kraam van King Louie. Ook de winkel van KitschKitchen is leuk om te bezoeken en daar verkopen ze leuke spulletjes voor kids! Veel plezier dit weekend :-)

 • Fred says:

  Excellent content you post here! You can earn some
  extra $$ from your visitors, don’t miss this opportunity,
  for more info simply search in google – omgerido monetize website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>