1e in Rabotop Enkhuizen en algemeen klassement!

Zondag won ik de laatste Rabotop wedstrijd in Enkhuizen, en daarmee ook het algemeen klassement. Hieronder wat artikelen die ik tegenkwam!

Denise Betsema wint in Enkhuizen
Maandag 27 december 2010

Denise Betsema heeft op tweede kerstdag in Enkhuizen de laatste wedstrijd van de Rabo Top-competitie voor mountainbikers gewonnen. Op het besneeuwde en hard bevroren parcours was ze oppermachtig.Betsema sloeg direct na de start een gat met de concurrentie, die uit slechts zes renners bestond, om in de loop van de race steeds verder uit te lopen. Opvallend was dat ze ondanks de gladde bochten niet één keer onderuit ging. Ten slotte passeerde ze onbedreigd als eerste de finish. Het was de derde keer op rij dat Betsema de wedstrijd in Enkhuizen winnend afsloot, zodat ze de wisselbeker mocht houden.

Artikel uit de Texelse Courant.

Enkhuizen 28-12-2010

Betsema op herhaling

Voor de eerste maal in de geschiedenis van de G.P. West-Frisia prolongeerde een dame haar zege van het jaar voordien. Denise Betsema ging op herhaling. Waar de Texelse vorig jaar na een zeer spannende wedstrijd afrekende met haar concurrenten toonde ze zich ditmaal veruit de sterkste.
Pernilla van Rozelaar legde beslag op plaats twee. Na het zien van de einduitslag zal de jonge Medemblikse zich nog wel een keer achter de oren krabben. Ondanks het missen van een tweetal wedstrijden belandde de nieuwelinge op plaats vier in de eindstand. Met nog een goede extra uitslag had er mogelijk meer in gezeten voor Van Rozelaar.
De winst ging nu echter zeer terecht naar Cindy de Vries. De eveneens jonge Wieringerwerfse knokte hard in alle wedstrijden. Een vierde stek in de slotwedstrijd bleek uiteindelijk genoeg voor de felbegeerde eindzege. Met een derde plaats in Enkhuizen wist Celine van Eerden in de slotwedstrijd nog nipt Linda Kuiper van plaats twee in de eindrangschikking te houden.

Dit berichtje is afkomstig van www.wvwestfrisia.nl

28-12-2010 enkhuizen rabotop rabotop enkhuizen 28-12-2010

En toch fijn dat mama gelijk klaarstond na de finish! Grote steun :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>