Monday :)

Na een heerlijke week met fijn strandweer lijkt de zomer nu echt over te zijn. Dit weekend waren wij echter wel op het strand te vinden. Wij surften in harde wind &zelfs regen. Vandaag lijkt het ook nog kouder te zijn geworden. Wij hebben onze dikke truien uit de kast getrokken en doen het rustig aan vandaag. Kopje thee, koekje en lekker keuvelen samen met Jukka en Wolf.

thuis1

thuis4

Ik ben nog steeds ontzettend blij met het nieuwe oude ladekastje. Ik kreeg dit kastje van mijn schoonmoeder, het komt de basisschool waar zij 30 jaar lang les heeft gegeven. Wij schilderden het wit en zijn onwijs blij met het resultaat. Het kastje heel erg veel lades, ik ben soms gewoon iets kwijt in deze kast omdat ik de goede lade niet kan vinden. Bovenop het kastje staat inmiddels een onze nieuwe kandelaar te pronken. Als cadeautje kregen we deze week nog een nieuwe theedoek van Ferm Living, ik kan soms zo blij worden van nieuwe spullen!

thuis2

thuis3

Een hele fijne week folks!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>