Monyay!

blog2

Monyay! Na een zonnig en gezellig weekend is het vandaag alweer maandag. Ons weekend bestond vooral uit familytime, strand & fietsen – zoals het er de afgelopen maanden best vaak uit ziet haha. Op het strand hebben wij een eigen huisje, wat super relaxed is met de kindjes. Heerlijk bij het huisje hangen, met alle spullen bij de hand zonder teveel gesjouw. Vanavond zwommen we met zijn alle in zee en werd er heel wat afgespeeld. Ondanks de herfststijlroos op tafel genieten we eerst nog even volop van deze Indian summer!

blog3

blog4

Afgelopen weekend werd het wielerseizoen op het eiland afgesloten met de clubkampioenschappen van Wielersport Texel (lees verslag hier). Na een leuk Texels wielerseizoen bestaande uit wedstrijden op de wielerbaan in ons dorp was het zondag toch echt de laatste keer dit jaar. Na de ploegentijdrit volgende week met de dames van het Forte-DOK damesteam zit mijn wielerseizoen er ook echt op. Ik begon dit seizoen met veel enthousiasme maar zonder te veel verwachtingen. Ik kijk terug op een ontzettend leuk en goed seizoen, en voor volgend jaar zijn mijn doelen gesteld! Hoewel ik me vooral focus op het mountainbiken wil ik daarnaast een paar mooie koersen gaan rijden. Maar nu eerst op naar het winterseizoen.. De BUFF catalogus (zie foto 1)  is doorgelezen en de winter-items zijn onderweg! Laat het seizoen maar beginnen!

29321218110_1c2de80468_o

Fotocredits: Marijke Huisman | Sokken: The Athlethic | Helm: Lazersport | Snelpak: Bets Fietsen | Schoenen: Bontrager

blog1

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>