Mooiste wieleroutfits 2017

ahr0chm6ly9mc3rhdgljmy5tdgitbmv3cy5kzs9mmy8ymc8ymdg4lziwodgxmjctnm4zcxrja2yznjlllwzpdhrpbmc0lw9yawdpbmfslmpwzw

Langzaam maar zeker presenteren de nieuwe en al bestaande fietsteams hun nieuwe wieleroutfits voor 2017. Zelf ben ik nog druk bezig met het ontwerp van mijn eigen team kit, maar des te leuker is het om te kijken in welke wieleroutfits de andere rensters zullen gaan rijden. In de nieuwe team kits wordt dit jaar veel gebruik gemaakt van kleuren en opvallende designs. Wat is jouw favoriet?

Wieleroutfit #1 Sophie de Boer – Breepark.nl

wieleroutfit Sophie de Boer

Gisteren maakte Sophie bekend wie haar privesponsor zou worden. Sophie gaat samen met Breepark het veld in! Breepark is een vrijetijds- en leisurelocatie aan de Oostzijde van Breda, aan de A27. Haar team kit is mijn absolute favoriet! Een Rapha wieleroutfit met een ontzettend gaaf design, welke ook weer terug komt in haar nieuwe Colnago crossfiets. Een perfecte combi!

Foto: www.sport.be

Wieleroutfit #2 Amarrow/Adex Cycling team

Mascha Mulder en Veerle Goossens rijden sinds begin deze maand in hun nieuwe wieleroutfit rond. Het Amarrow/Adex Cycling team heeft een geweldig wedstrijdtenue in samenwerking met het sportswear merk G-Skin. Zwart is de basis van de outfit, in combinatie met rood en blauw. Opvallend zijn de a-symmetrische mouwen, waarvan alleen de rechterkant is voorzien van print. Deze teamkit is ook zeker een van mijn favorieten.

wieleroutfit Veerle Goossens en Mascha Mulder

Wieleroutfit Mascha Mulder

Foto: Vic Geerlings & Gerard Keijsers

Wieleroutfit #3 Ghost Factory Racing Team

Het Duitse Ghost Factory Racing Team werkt samen met het sport- en kledingmerk Adidas. Het team staat bekend om de mooie team kits en ook voor 2017 pakt de samenwerking tussen Ghost & Adidas weer buitengewoon goed uit! Het ontwerp klopt helemaal, stoer maar toch een vrouwelijke touch. Wat vind jij van deze wieleroutfit?

Foto: Ghost Factory Racing

Wieleroutfit 2017

Wieleroutfit #4 Merida Benelux – Lizzy Witlox

Lizzy Witlox wordt komend seizoen ondersteund door Merida Benelux. Merida zal Lizzy voorzien van verschillende fietsen: mountainbike, cross- en racefiets. In oktober verscheen Lizzy met haar nieuwe SJB / Merida teamkit maar in maart zal dit weer vervangen worden door een nieuwe variant. Het huidige wieleroutfit van Lizzy is al erg stijlvol, ik ben benieuwd waarin ze in maart zal verschijnen!

Foto: Lizzy Witlox Facebook

wieleroutfit Lizzy

Wieleroutfit #5 Elle Anderson Racing

And last, but not least.. De teamkit van Elle Anderson. Hoewel Elle vanaf het crossseizoen 2016 ook al met deze team kit reed, wilde ik deze toch delen. Het wedstrijdtenue van Elle heeft als basis zwart, gecombineerd met opvallende kleuren. Deze team kit staat ook zeker in mijn top-3!

Elle anderson wieleroutfitFoto: MTB-Naggul

Ik kan niet wachten tot ik mijn eigen team kit mag presenteren. Stay tuned!

2 Comments

 • tony hsao says:

  We produce cycling jersey for Endura and Castelli in our factory.Welcome to contact us if you need a reliable supplier of cycling jersey in China!

  Best regards

  Tony

 • FirstKim says:

  I see you don’t monetize your website, don’t
  waste your traffic, you can earn additional bucks every month because you’ve got high
  quality content. If you want to know how to make extra
  $$$, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>