Van een droomseizoen naar een..

DSC06634-2

Wat een nachtmerrie is dit. Zoals vele al hebben gehoord is mijn dopingtest van de Wereldbeker in Hoogerheide positief bevonden. Om gelijk met de deur in huis te vallen: ik heb nooit verboden middelen gebruikt en ben het gehele jaar verder nooit positief getest.

We zijn echt verbijsterd en in schok. Wat vreselijk om dit nieuws te krijgen terwijl ik met ziel en zaligheid bezig ben met de sport. Het voelt dat ik schuldig ben bevonden, voordat de hele procedure is afgerond.

Er is nooit een haar op mijn hoofd geweest die eraan denkt vals te spelen, en al helemaal niet om verboden middelen te gebruiken. Het doet me dan ook onwijs veel pijn dat mijn naam in verband wordt gebracht met praktijken waar ik zelf zo’n afkeer voor heb.

Dit moet een oorzaak hebben, maar die ken ik momenteel nog niet. Daar gaan we nu naar op zoek.

Ik wil iedereen bedanken die me nu de kans geeft om mijn onschuld te bewijzen en achter mij staan. Ik zal er alles aan doen om mijn naam zo snel mogelijk weer te zuiveren.

14 Comments

 • Nico Dellaert says:

  Beste Denise,

  Ik heb afgelopen winter enorm genoten van jouw rijden in de veldritten. Het was ook leuk dat het steeds beter ging. Wedstrijden waarin je niet mee deed werden al vlug saaie wedstrijden. Ik wil dan ook niet denken dat er een veldritseizoen zonder jouw deelname! Veel sterkte de komende tijd en succes met het uitpluizen van je zaak!

  Groetjes van een grote fan

  Nico

 • Marianne Jansegers says:

  Beste Denise,
  Ik wist niet eens wie je was tot je ineens opdook in het veldrijden Je bent een meerwaarde voor deze sport. Vlotte babbel, leuk om naar te kijken en een echte zandkliever een bijtertje dat wil winnen. Ik hoop van harte voor jou dat dit euvel opgelost wordt. Hopelijk zien we je terug in het veldrijden want ik vind je een kei van een sportvrouw.
  Groetjes
  Marianne

 • Kees Marijs says:

  Hoi Denise.

  Ben er helemaal kapot van, en ik kan ook niet geloven dat het waar is, er moet toch ergens een vergissing in het spel zijn.
  Misschien heeft het inderdaad iets te maken met je anti-conceptie pillen.
  Vandaag is mijn verjaardag maar die is nu helemaal verknald door deze gebeurtenis.
  Denise ik hoop echt dat de onderste steen boven komt en dat jij je onschuld kunt bewijzen, en dat we komend seizoen weer kunnen genieten van jouw prestaties in het veldrijden.
  Heel veel sterkte gewenst voor jouw en je familie.
  Groeten Kees.

 • gi says:

  Ik wens je ook veel sterkte toe en ik blijf erbij jij kan zomaar niet je hele familie dit aan doen.
  Dit moet een fout zijn en moet tot op het bot onderzocht worden.VEEL STERKTE.

 • Jan says:

  Beste Denise,

  Nog los van een B-staal hoop ik dat je in gesprek zou kunnen komen met de dopingautoriteit en tegelijkertijd met een afgevaardigde van de KNWU. In zo’n ontmoeting-los van enige strijd-voorzie ik de beste kansen. Alle goeds.
  Jan

 • Ad Kuzee says:

  Beste Denise,
  Pas vandaag kreeg ik te horen dat je positief bent bevonden (anabole steroïden), schijnbaar even onder een steen geleefd. Verbijstering alom. Ik hoop en vertrouw er op dat je je onschuld kan bewijzen. Ik wens je hier heel veel sterkte mee. Houd je conditie op peil en houdt vertrouwen in jezelf, zie je komend crossseizoen sterker terug dan afgelopen seizoen, waar ik ontzettend heb genoten van je manier van koersen.
  Sterkte, Ad

 • Michel says:

  Houd ons aub op de hoogte van je zaak. Dit is wel erg zuur. Hopelijk is het snel achter de rug en zien we je komend seizoen weer lekker knallen door de modder.

 • Beste Denise,
  Hoop dat dit vervelende bericht geen grote scheuren in je carriere geeft. Wat hebben we van je genoten deze winter. Hopelijk wordt dit opgehelderd en ben je straks weer De oude Denise Overhead.

 • Rein says:

  Vreemd dat je positief bevonden bent. Het meest vreemd vind ik dat er nog geen uitslag over het B-staal bekend is

 • René says:

  Beste Denise,
  We lezen dat nu ook het B-staal positief is. Verdedig je aub met al wat je kan. Mijn vrouw en ik zagen zo graag dat meisje van waar we zo dikwijls met vakantie gingen in de cross. Laat het nietwaar zijn dat je geschorst wordt. Breng gauw terug spanning in de vrouwencross.

 • Paul Basting says:

  Hallo Denise,

  Hopelijk kun je snel de fout van de
  dopingtest rechtzetten, want er staan
  al teveel mensen klaar om je goede
  naam te besmeuren. Hoe onrechtvaardig.

  Houd je sterk en hopelijk komt alles goed

  Paul

 • Patriek says:

  Zoals ik al een hele poos denk je bent geflikt door iemand dichtbij

 • Johan says:

  Beste Denise,
  In een normale rechtstaat, waar wij zouden in leven…,….zijn we onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Helaas in onze corrupte democratie zijn we zover geëvalueerd dat we nu ook al onze onschuld moeten bewijzen.
  Heel veel sterkte en we zien je vlug terug in het veld!

  For those who Judge you,…keep them in mind coz they are your enemy.

 • Wim says:

  Zo is het Johan. Ik hoop dat zij snel haar onschuld kan bewijzen op de fiets.
  Wat regels betreft! Het zijn de uitzonderingen die ze bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>