New glasses: Gadgers

gadgers2

Our Rating

8 Hippe brillen met super UV-filter

Gadgers glasses

Donderdag kreeg ik een heel tof pakketje binnen! Zoals je misschien al tussen mijn sponsors hebt gelezen heb ik er namelijk een nieuwe sponsor bij. GADGERS is een nieuw, hip en rebels zonnebrillen merk ‘not for the ordinary’. En dat is natuurlijk net iets voor mij.

Het nieuwe merk GADGERS is geen standaard zonnebrillenmerk waarvan je er 13 in een dozijn vind. Met hun brillen maak je een statement door anders te zijn dan de anderen! GADGERS heeft een groot assortiment brillen met 100% bescherming tegen UVA en EVB straling van de zon. Een must voor mensen die veel buiten zijn en op zo’n zonovergoten eiland wonen zoals ik..  Haha 😉

Afgelopen weekend was weer een weekend vol wedstrijden voor mij. Zaterdag wielrennen & vanmiddag nog een wedstrijdje mountainbiken. Heel relaxed om naast mijn fietsbril van Oakley een comfy zonnebril voor en na de wedstrijden te dragen. De brillen zitten heerlijk, staan awesome & zijn ook nog eens betaalbaar :)

gadgers1

Zie hierboven: ALEX Turtle/Purple Fade | HAPPY Pink Marble/Brown | ALEX Marble/Smoke | HELLO Panthe/Smoke

UPDATE:
Na een geslaagd weekend met een 2e plaats tijdens de ploegentijdrit in Nieuwer ter Aa met de dames uit het Forte-DOK damesteam heb ik vandaag de eerste wedstrijd uit de Rabotop competitie gewonnen!

14368902_1357373024292552_5490424303055871666_n
Kleding: Bets Fietsen | Zonnebril: Gadgers | Sokken: Happy Socks | MTB schoenen: Bontrager

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>