Zwanger: Rabotop wedstrijden fietsen DOK

Afgelopen weekend is de Rabotop Noord-Holland competitie weer van start gegaan. De eerste wedstrijd was op het clubparcours van DOK.

dok5

Ondanks dat ik eigenlijk geen wedstrijden meer zou fietsen leek het me erg leuk om nog een Rabotop wedstrijd te fietsen aangezien dit slechts regionaal is en ik nog volop aan het trainen ben. Ik merk natuurlijk wel dat ik een stuk minder goed fiets maar het leek me een leuke afsluiting.

deniseeeedok1

dokkk5

De omstandigheden zondag waren niet heel voordelig; regen, wind en heel erg veel modder. Het parcours was door de modder totaal niet goed te fietsen. Diepe sporen, overal plassen en ongelofelijk glad. Maar ondanks deze ondergrond toch een erg leuk parcours. Vanaf de start reed ik rustig aan en reed ik op de derde positie. Meteen het eerste rondje merkte ik al dat mijn voet niet meer uit mijn pedaal kwam. Hierdoor kwam ik in ronde 1 gelijk ten val. Omdat ik mijn rechterschoen niet meer los kon klikken uit mijn pedaal viel mijn fiets nog drie keer onder mijn kont weg. Hierdoor verloor ik erg veel tijd en heb ik uiteindelijk heeeeel erg rustig de wedstrijd uitgefietst. Erg leuke wedstrijd maar erg jammer dat ik materiaal pech had. Ik had me mijn ‘afsluitingswedstrijd’ toch wel iets anders voorgesteld…

denisedok3

Daarom hoop ik dat ik volgende week nog een Rabotop wedstrijd kan fietsen in Quelderduin. Een beetje afwachten of ik me nog steeds zo goed voel en of mijn buik geen enorme groeispurt maakt deze week. We zullen zien.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>