Nominatie sportvrouw Texel

Vorig jaar werd ik het nog.. Sportvrouw van het jaar 2009! En dit jaar is het weer zover.. De nominaties voor sportvrouw van het jaar 2010. Alweer behoor ik tot de laatste drie genomineerden. De verkiezing gaat tussen Pricilla Noorlander, Sanne Brand en mij. Erg spannend natuurlijk met zulke concurrenten! Het zal heel onwaarschijnlijk zijn om voor de tweede keer sportvrouw van het jaar te worden dus het wordt erg spannend!

Betsema, Van Rijsselberghe en dames Tevoko winnen sportverkiezingen

Mountainbiker Denise Betsema

Zaterdag 6 maart 2010

 

Mountainbiker Denise Betsema, surfer Dorian van Rijsselberghe en het damesteam van volleybalclub Tevoko zijn vrijdagavond in De Bijenkorf uitgeroepen tot sportvrouw-, -man en –team van het jaar 2009. De Texelse sportverkiezingen, de eerste in acht jaar, werden gehouden in een bomvol dorpshuis De Bijenkorf.
Van Rijsselberghe, die momenteel in Nieuw Zeeland traint, was niet lijfelijk aanwezig, maar nam de felicitaties in ontvangst via een rechtstreekse verbinding via internet. Er was ook vrijdagavond ook een eregast, in de hoedanigheid van Jan-Willem Boon, wiens inzet voor het Texelse zaalvoetbal – als scheidsrechter, pionier en coördinator van de competitie – en tegenwoordig voor het pupillenvoetbal werd gememoreerd door presentator Albert Hoven. Boon had de eer de prijzen te mogen uitreiken. Onder meer ook de Publieksprijs, die het G-team in ontvangst mocht nemen.
De sportverkiezingen werden georganiseerd door de Sportraad, mede op initiatief van de Texelse Courant.
 
xo
(mooie foto bij het artikel he!)
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>