Off-day op het Nederlands Kampioenschap veldrijden

DSC06429-2

Al een tijdje keek ik uit naar het Nederlands Kampioenschap veldrijen in Huijbergen. Het Nederlands Kampioenschap is natuurlijk een speciale wedstrijd, en dit jaar hoopte ik mee te kunnen strijden om de nationale titel. Maar helaas pakte deze wedstrijd niet uit als gehoopt. Onwijs balen, maar ook weer snel verder kijken. 

Geen power

Vanaf de start voelde ik het eigenlijk al gelijk.. Zware benen en weinig power. Ik kwam goed weg met de start en ik kon het begin van de wedstrijd nog redelijk meekomen, maar daarna was het klaar. Ik voelde me niet goed en mijn benen leken al zwaarder te worden. Keihard balen en het hoogst haalbare op deze offday was een vierde plaats. Een flinke deceptie. Maargoed, altijd positief blijven en maar snel weer verder kijken:

  • Ik ben toch nog 3 plekken gestegen ten opzichte van vorig jaar
  • Ik heb mijn offday maar alvast gehad dit jaar
  • De volgende dag weer nieuwe ronde en nieuwe kansen in Otegem (België)

Dus: UP NEXT!

Foto’s: De Fietsjournalist (Bram de Vrind)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>