Oma’s wollen marine deken

Mijn liefde voor rommelmarkten, kringlopen en oude spullen heb ik niet van een vreemde. Mijn oma gaat al zolang ik mij kan herinneren alle rommelmarkten op ons eiland af, bezoekt regelmatig de kringloopwinkel en is altijd op zoek naar tweedehands schatten. Vroeger toen ik nog een klein meisje was ging ik al regelmatig mee naar de kringloopwinkel samen met mijn oma. Gelukkig heeft oma een enorme schuur waar zij al haar tweedehands schatten in kwijt kan. Bijna wekelijks mag ik een rondje door oma’s schuur, opzoek naar iets moois. Vorige week was ik op zoek naar een wollen deken. En natuurlijk had mijn oma er eentje.

marine deken en fine little day kussen

wolf

Terwijl ik foto’s maakte van de deken viel me op dat er op het moment best wat ‘schatten’ van mijn oma in ons huis staan. Het terracota potje met het boompje vond ik ook bij oma in de schuur. En zo ook de bruine vaas op het Tomado rekje.

vaasoma

marinedeken

6 Comments

 • Pascale says:

  Wat een mooie deken! Wie wat bewaart heeft wat. De vaas is ook mooi, ik heb er een kleine versie van. Je hebt het kringlopen dus niet van een vreemde Denies! Fijn dat je nog een oma hebt. Pascale X

 • Eefje says:

  Oh wat leuk! Ik heb ook een oma met nog heel veel schatten op zolder en in de schuur, altijd een feestje om te mogen snuffelen!
  En dat staartje bij Wolf, geweldig! Rava laat echt niets in haar haar zitten helaas. Die loopt liever rond als een Beatle 😉

 • Lieke says:

  Wat een mooie deken, wat fijn dat je zo lekker snuffelen bij je oma!

 • Ageeth says:

  Dat staartje, cute!
  Fijne spullen van je oma, genieten is dat :-)

 • Alet says:

  Mooie rommelmarkt schatten. Super dat je af en toe kunt van snuisteren in de schuur van je oma.

 • Sylvie says:

  Ik ben ook gek op spulletjes met een geschiedenis! Heerlijk om te snuffelen bij de kringloop, en mooie spullen weer een tweede leven te geven. Vriendelijk voor de portemonnee en het voelt alsof je iets goeds doet voor de wereld/het milieu 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>