Onze speelkamer

Heel wat uurtjes opruimen, klussen en schilderen zitten er inmiddels in de speelkamer. De speelkamer is in onze aanbouw, welke er voorheen nog zo uitzag. Eerlijk gezegd is de speelkamer nog steeds niet helemaal af, er moeten namelijk nog steeds plinten worden gelegd en ik moet nadat wij een oude paneeldeur vanuit de aanbouw naar de woonkamer verplaatsten ook nog op zoek naar een andere paneeldeur. Maar wat hebben de kindjes al veel plezier van de speelkamer! Ze spelen er graag en ontzettend veel. Ze maken er ook ontzettend veel troep, maar het fijne is.. Wanneer de deur dicht is (we hebben 2 deuren 😉 ), dan is alles uit het zicht!

speel4

Op de wandplankjes staan de kindjes hun favoriete boeken, waarvan Potvis ook echt een aanrader is.  De plankjes zijn precies níet op de kindjes hun hoogte gehangen, zo gaan ze tenminste niet zelf aan de haal met al hun mooie boeken. En dat scheelt ook weer wat opruimen voor mama en papa, haha!

speel45 speel3

Het wordt tijd dat ik een andere lens koop, dan kan ik de hele speelkamer eens op 1 foto zetten. Ik gebruik nu een 50 mm lens, echt heel fijn maar wel gedetailleerd. Ooit zou ik nog eens een zoomlens willen, maar dan mag ik eerst hard gaan sparen (:

speel2

speel1

Het kussen op de achtergrond is een prachtig kussen van Tas-ka. Een Tas-ka kussen stond al tijden op mijn wishlist en afgelopen weekend zag ik er 1 bij Stephanie op haar Instagram voorbij komen. En je raad nooit wat ik vandaag bij de post vond.. Juist! Stephanie stuurde me het Tas-ka kussen op, zomaar als cadeautje. Zo ontzettend lief, vind je niet! *springt-een-gat-in-de-lucht-zo-blij! Nogmaals, ontzettend bedankt lieve Stephanie ♥

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>