Out with the old & in with the new

De voorjaar schoonmaak is begonnen. Ik ruimde een heleboel spullen op. Sommige spullen verkocht ik, er ging wat naar zolder en ik gooide heel veel weg. Heerlijk, weer een stukje overzicht in zowel mijn kledingkast als de servieskast. Bij Livv Lifestyle kocht ik het gave nieuwe House of Rym kopje. Ik wil eigenlijk ook nog een gele en roze, maar aangezien mijn ‘shopstop’ (oei, niet gelukt!) moeten deze nog eventjes wachten.

asd

houseoffym

Van mijn ouders kreeg ik nog een verlaat verjaardagscadeautje. Ze bestelde voor mijn verjaardag al een HAY kussen, maar we ontvingen deze in de verkeerde kleur. Nu is de goede kleur binnen en ik vind hem zo prachtig! Wat een onwijs mooie kleur roze.
Fijn weekend!

kussenhay

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>