DIY: Pompoms aan een tak

Tijdens een wandeling in het bos afgelopen maand zijn Jukka, Wolf en ik op zoek geweest naar mooie takken. Jukka wilde de grootste takken en stronken mee naar huis nemen, terwijl ik een geschikte tak zocht voor een leuke DIY. Na een kleine zoektocht vond ik een paar geschikte takken en nam deze mee naar huis. Tot Jukka’s grote verbazing mochten de enorme boomstronken die meneer uit had gekozen niet mee naar huis.Thuis maakte wij een snelle maar super leuke DIY voor op Jukka zijn kamertje (waar Wolf graag speelt!).

wolf1

pomp

Doen:

Ga op zoek naar een mooie tak. Ik haalde de schors ervan af met een verfkrabber. Dit was een lastig werkje omdat de tak nog niet gedroogd was. Natuurlijk kun je de schors er ook gewoon omheen laten zitten! Bij de Action kochten wij een paar bolletjes wol en maakten hier pompons (of is het: ‘pompoms’?) van aan de hand van dit filmpje. We knoopten de pompoms vast aan de tak en hingen de tak op aan een wit koord. En klaar is deze easy peasy DIY! Succes!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>