Rabotop kerstrit Enkhuizen

Nederland krijgt opnieuw witte kerst
de bilt – het is officieel. nederland krijgt opnieuw een witte kerst. dat maakte het knmi woensdag bekend. het is de tweede witte kerst achtereen.

Die van 2009 was de eerste sinds bijna dertig jaar.
Het KNMI hanteert als norm voor een witte kerst dat op beide kerstdagen sprake is van een gesloten sneeuwdek in De Bilt. Op dit moment ligt er al veel sneeuw in het land en daar komt de komende 48 uur nog een portie bij. Op de kerstdagen zelf kan hier en daar nog een enkele sneeuwbui vallen.

Hierboven een nieuwsartikel van de Bilt. De laatste berichten volgend kom ik er steeds weer op uit dat we dit jaar weer een witte kerst krijgen. Iets waar ik echt niet op zit te wachten.. Dit zou namelijk betekenen dat de kans heel erg groot is dat de Rabotop in Enkhuizen dan wordt afgelast. De Rabotop waarvan ik dacht dat het een leuke afsluiter zou zijn.. Ik vind Enkhuizen altijd een leuk parcours en ik hoop wel dat de wedstrijd doorgaat, maar mijn hoop wordt al minder groot. Wel heb ik nog een leuk filmpje gevonden van vorig jaar! Ik heb daar de Rabotop competitie gewonnen en wordt direct na de finish geïnterviewd, erg komisch (gezicht).. Het filmpje is best lang en je ziet me maar een paar keer langskomen, maar het einde is de moeite waard. Vooral als je mij in mijn eeuwige jurkjes kent is dit mijn leuke andere kant om te leren kennen hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>