Rabotop Quelderduin

Ik heb helaas de eerste wedstrijd de de Rabotop competitie niet gereden omdat ik erg verkouden was, maar bij deze tweede wedstrijd in Quelderduin reed ik wel mee. Het parcours bestond uit veel, heeeel veel gras en kleine technische passages. De dagen voor de wedstrijd had het veel geregend waardoor het parcours erg nat en modderig was geworden.

Ik was nog niet helemaal hersteld van mijn ‘griepje’ maar wilde toch graag meerijden. Vanaf de start werd er meteen keihard gereden. Al na het eerste rondje hadden mijn 2 concurrenten een voorsprong van ongeveer een halve minuut opgebouwd. Deze voorsprong werd jammer genoeg groter, waarna de nummer vier in de wedstrijd mij ook passeerde. Mijn benen voelden vanaf het begin niet helemaal goed en dit werd alleen maar erger. Ik finishte als vierde, waar ik wel tevreden mee ben. Volgende wedstrijd is in Hoorn, misschien kans op een podiumplaatsje?

276 (1)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>