Seizoenstart in EKZ Crosstour Baden – Zwitserland

41889081_854635741398120_5363729942938910720_o (1)

Eindelijk was het dan zo ver! Gisteren is mijn cyclocross seizoen gestart tijdens de EKZ Crosstour in Baden. Samen met Sjoerd vertrok ik vrijdagavond richting Keulen waarna we op zaterdag doorreden naar Baden in Zwitserland. En zondag was het dan eindelijk zo ver, de seizoensopener van het cyclocross seizoen. En say what?! Een 3e plaats tijdens mijn eerste wedstrijd dit seizoen!

EKZ Crosstour

Vorig jaar zag ik de crossen uit de EKZ Crosstour al regelmatig voorbij komen en dit jaar besloot ik om hiermee in Zwitserland mijn seizoen te starten. Toen wij zaterdags in Baden aankwamen voor de parcoursverkenning scheen het zonnetje en was het meer dan 20 graden. Over het parcours was ik erg enthousiast: droog, snel, technisch en met de nodige klimmetjes. Ik kon niet wachten om van start te gaan!

Start!

En op zondag om 14 u was het dan zo ver, het startschot van mijn eerste wedstrijd veldrijden van dit seizoen werd gegeven. En na een rollercoaster van een wedstrijd kon ik het amper geloven… Een derde plaats tijdens deze C1 EKZ Crosstour in Baden! Mijn eerste UCI podium veldrijden is een feit, zoooo blij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>