Shoppen bij Flinders: Normann Copenhagen lamp

blog2

Sinds een paar dagen hangt er een nieuwe lamp boven onze eettafel. Onze Snowpuppe heeft plaats voor het retro look exemplaar van Normann Copenhagen. We kozen voor een neutrale witte lamp, maar toch springt de lamp er echt uit. Bij Flinders shopten wij deze nieuwe lamp, en hij staat (of hangt? haha) echt super mooi! En erg leuk om te zien hoe zo’n kleine verandering toch een enorme verschil kan maken in je interieur.

Verlichting

Ik word altijd super blij van goede verlichting, en zeker tijdens deze donkere dagen. En met deze prachtige nieuwe Normann Copenhagen lamp is het natuurlijk helemaal een feestje. De lamp is wit dus valt niet heel erg op, maar toch springt hij er echt uit. Normann Copenhagen is 1 van mijn favoriete merken, en dat bewijst zich weer met deze Ikono hanglamp. De lamp is de large variant, maar toch is het formaat nog best subtiel. Hij past helemaal bij onze ronde eettafel vind ik. 

blog1lamp

Zoektocht naar de juiste lamp

Al een tijdje waren wij opzoek naar een nieuwe hanglamp. De vorige was aan vervanging toe en ik moet zeggen dat ik na het opvallende gele snoer wel iets neutraler wilde. Na een lange zoektocht tussen alle verlichting kwamen wij deze lamp tegen. Neutraal wit, maar toch opvallend door het retro design. Helemaal wat we zochten! De eetkamer is nu af wat verlichting betreft maar binnenkort schaffen we ook nog een wandlamp aan voor boven de bank. Dit is weer een flinke zoektocht, want niet alleen ik, maar ook mijn vriend moet de lamp mooi vinden. Onze stijl past gelukkig goed bij elkaar en we komen altijd wel tot een compromis, of zoals bij deze nieuwe Ikono lamp.. Zijn we alle twee gewoon ineens verliefd op een bepaald exemplaar. Ik ben benieuwd bij welke lamp we nog meer uitkomen!

blog3

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>