Sieraden van Lucardi

_dcs5984

December is een echte feestmaand! Bij ons staat deze maand in het teken van cadeautjes voor de kids. Cadeautjes met Sinterklaas, Kerstmis en.. Jukka’s verjaardag natuurlijk. Maar deze week viel er ook een cadeautje voor mij op de mat! Een pakketje van de webshop Lucardi, de online juwelier. Vol verwachting pakte ik mijn cadeautje uit..

Webshop Lucardi

In de webshop van Lucardi verkopen ze ontzettend veel sieraden. Ik zocht 2 toffe Casio horloges uit, die ik al een tijdje wilde. Een retro model in het zwart rubber, zo eentje als ik vroeger – op de basisschool – ook droeg. En dit zelfde horloge in het zilver. Voor Sjoerd koos ik een schakelarmband, een leuk cadeautje voor onder de kerstboom. Als je nog op zoek bent naar een last minute december cadeautje, neem dan eens een kijkje in deze webshop. Vandaag besteld is morgen in huis! :)

_dcs5998

Casio lover

Mijn eerste horloge was een Casio. In de kleuterklas had ik er al eentje, zo’n multi gekleurde kinder Casio. Al snel werd deze vervangen door de variant welke ik nu ook weer heb gekozen, het rubbere retro model. Ik heb hem heel lang gedragen, tot hij grijs uitsloeg en ik hem ooit eens kwijt raakte. Des te leuker om dit horloge nu weer te dragen, het voelt helemaal een beetje vertrouwd haha. Ik kan eigenlijk niet kiezen welke ik het leukste vind, de zwarte of de zilveren.. Welke vind jij het leukste?

_dcs6001

_dcs5986

Fijne nieuwe week!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>