Strandrace paal 9 – 17

Om in de strand sfeer te blijven heb ik vandaag weer een strandrace gereden. 20 kilometer deze keer, en op eigen Texelse bodem.

strand

staslgs

De race begon bij paal 9, daarna tegenwind naar paal 8 en vervolgens voor de wind (thank god!) naar paal 17. Van paal 17 hadden we heel harde tegenwind terug naar paal 9 en op die terugweg kreeg ik ook nog een klein ongelukje. 1 van de renners die ons tegemoet kwam week niet genoeg uit waardoor hij tegen mij aan botste en tegen Natascha die voor mij fietste. Ik viel op mijn billen, maar gelukkig kunnen die dikke billen wel wat hebben dus buiten een blauwe plek om is het goed afgelopen :]. Ik ben eerste dame geworden, en van de 65 deelnemers 6de in totaal! Super tevreden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>