Super Sunday 2013

Hij wordt dé monstertocht van het jaar genoemd, de ergste tocht van Texel, maar ook 1 van de meest spectaculaire die er op de kalender staan. Dit zorgde voor 600 deelnemers aan de start van de Super Sunday 2013. 


Ik stond zelf ook aan de start van deze Super Sunday. Het is denk ik de 8e Super Sunday die ik heb meegereden, en ik heb ze altijd uitgereden. Deze Super Sunday anders dan ik verwachtte. Was ik zenuwachtig? Dat is raar, ik ben niet vaak zenuwachtig en zeker niet voor een tourtocht. Ik merkte namelijk dat ik last van buikpijn had, ik kon niets eten. Meteen na de start merkte ik ook dat mijn lichaam niet wilde.. De griep! Precies op deze dag de griep?! Ik was boos op mezelf. Halverwege ben ik naar huis gegaan, op dat moment de beste keuze. 

De hele dag ben ik ziek geweest; buikpijn, overgeven en alles deed pijn. Vervolgens Sjoerd aangestoken en nog meer familieleden. Er gaat maar een vervelende griep rond :(
Foto is gemaakt door Benno Dros.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>