Televisie maken! Let’s GoCycling!

unnamed (5)

Inmiddels ben ik alweer een weekje terug na een drukke week in Oosterijk en Duitsland. Voor het programma GoCycling vertrok ik voor opnames in Innsbruck en in Villingen (The Black Forrest). Hier testte ik verschillende fietsen uit: e-bikes, mountainbikes en downhill bikes. Drukke dagen, veel opnames maar het was ook echt genieten van de omgeving. Want wat kun je daar prachtig fietsen!

Tracks&Trails

Afgelopen weekend was ik al in een gastrol te zien in het programma Tracks&Trails. Dit was een eenmalige rol maar erg leuk om hieraan mee te werken. Hier showde ik tevens voor het eerst mijn nieuwe fietsoutfit. De uitzending(en) is terug te kijken op het Youtube-kanaal van Tracks&Trails. Maar ook hieronder :)

Innsbruck

Nog nooit eerder was ik in Oosterijk geweest, maar wat een prachtig land. De omgeving, keuken, fietsmogelijkheden en de mensen.. Dit is zeker een land waar ik weer eens terug wil komen. Daarnaast is Innsbruck een unieke stad, het ligt namelijk midden in de bergen. Vanuit de stad ben je binnen 10 minuten midden in de natuur, en dat is vrij bijzonder denk ik! In Innsbruck maakten we een leuke tocht op MTB e-bikes en op downhill bikes. Een toffe ervaring om meegenomen te worden door de locals.

unnamed (4) unnamed (3)

The Black Forrest

De laatste 2 dagen van mijn trip vertrokken we richting Villingen waar we in The Black Forrest verbleven. Hier werd ik meegenomen door professioneel mountainbiker Simon Stiebjahn. Ik mocht op zijn splinternieuwe mountainbike stappen en we reden een rondje door The Black Forrest. Flinke heuvels, met uitzicht op de Alpen. Een geweldige plek voor een professioneel mountainbiker, en ik was zelf ook helemaal in mijn element. Wat een prachtige omgeving. In de aflevering van GoCycling volgende week zul je vast net zo verliefd worden op dit stukje Duitsland als ik ben geworden! :)

unnamed (6)

Zaterdag 20 mei om 16 uur begint de aflevering van GoCycling! Allemaal kijken!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>