Tot snel mountainbike(team)

Dinsdag hebben wij een erg gezellige team barbecue gehad in Alkmaar bij coach Thorsten thuis. Mijn geliefde roze Giant mountainbike bracht ik ook mee om deze te overhandigen aan Maaike Broekaard die mijn plaats voor dit jaar gaat overnemen in het team. Dit natuurlijk omdat ik zwanger ben van onze eerste kindje :) Zij rijdt dus de wedstrijden die voor mij nog op de kalender stonden. Erg gek om een gedeelte van je spullen te moeten overhandigen aan een ander. Maar gelukkig wel met de gedachten dat ik volgend seizoen, vanaf maart 2012, weer herenigd zal worden met mijn mountainbike omdat ik dan hopelijk weer aan de start sta voor de eerste wedstrijd dat seizoen! We zullen moeten zien hoe het loopt maar hopelijk zal ik in maart 2012 weer volledig hersteld en goed getraind aan de start staan.

denisebedna

Dit jaar heb ik voor zo lang als het mocht duren een geweldige tijd gehad bij het Giant dealer team van Theo Schilder en hopelijk gaat dit volgend jaar weer gebeuren. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>