Tuesday :)

Fijn om na een week klussen even niets te doen in het huis. Natuurlijk wel iets, want na klussen moet je altijd opruimen. Maar verder stond vandaag niet in het teken van schilderen, kitten, plamuren of wat dan ook. Daarom maakte ik wat foto’s. Het enige plekje in huis waar het na een week lang klussen geen chaos was geworden, dat was op het Tomado plankje.

lilly

bloeminhuis

Tijdens Wolf haar slaapje las ik in mijn nieuwe boek. Dit boek kreeg ik als kerstcadeautje van mijn lief. Jukka keek zijn lievelingsfilmpje van het moment: Boes. Jeugdsentiment voor mama. Heerlijk dat hij tegenwoordig soms een filmpje kijkt, tot zijn tweede jaar vond Jukka televisie kijken maar niets. Natuurlijk mag meneer niet heel de middag televisie kijken.. Maar aangezien hij al vanaf zijn eerste verjaardag niet meer wilt slapen overdag is televisie kijken tegenwoordig een fijn rustmoment voor hem. En dan kan mama even chillen (:. Foto’s maken, blogjes schrijven en dat soort dingen hihi.

bloem1

Fijne avond!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>