Vanderkitten kicks ass

Na drie jaar heb ik met pijn in mijn hart afscheid genomen van mijn prachtige roze Vanderkitten snelpak. Maaaaar natuurlijk kon een nieuwe outfit niet uitblijven en heb ik meteen een nieuwe Vanderkitten outfit aangeschaft. Helemaal vanuit Amerika kwam na 2 weken eindelijk de post mijn pakketje brengen! Tot mijn grote verbazing zat hier niet alleen mijn bestelde blauwe snelpak in, maar als cadeautje zat er ook een prachtig nieuw roze snelpak bij! Ik ben er zo blij mee! Hier een paar (erg slechte kwaliteit) webcam foto’s van mijn nieuwe snelpakken en meer.

Snapshot_20101105_32

Snapshot_20101105_4

Snapshot_20101105_17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>