Verbouwings update #1

De verbouwing is in volle gang! We begonnen aan de verbouwing met het idee om alleen onze oude houten vloer te vervangen door een comfortabele en geïsoleerde vloer met vloerverwarming. Inmiddels is de hele benedenverdieping gestript, wordt alle elektra vervangen en is het project vloerverbouwing dus een beetje uit de hand gelopen. We pakken namelijk naast de vloer ook de muren, plafonds en alles wat daarbij komt kijken aan. En wat een werk is dat! We laten een heel groot deel van het werk doen door 2 geweldige werkmannen. Maar we helpen waar we kunnen en proberen ook om zelf veel mee te klussen.

verbouwing1

verbouwing3

 

verbouwing2

We kwamen veel gave dingen tegen tijdens het sloopwerk. Zo vonden we een raam in onze keuken en ook een oude paneeldeur. Beide waren ze weg getimmerd achter het hout. Het raam kunnen we nu nog niet behouden (helaas!) maar de deur gaan we wel weer in gebruik nemen. We vonden deze deur tussen de keuken en de hal. Er zit een enorm raam in en daardoor is er nu veel meer licht in de keuken. Zo gaaf!

verbouwing6

 

En natuurlijk vonden we tijdens het behang verwijderen ontelbaar lagen behang. Van alle lagen vond ik het dennenbomen-behang het gaafste! Een soort voorloper op het dennenbomen behang van Fine Little Day, haha! De vloer is inmiddels gestort, foto’s volgen in de volgende update! Stay tuned!

 

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>