Voorlopig de laatste wedstrijd: Zwanger!

Vandaag de een na laatste Bergrace off the Road gereden in Oosterbeek. Nadat ik gisteren op mijn blog schreef dat het best wel mocht regenen en het een modderig parcours mocht zijn vandaag in Oosterbeek werd ik vanmorgen gewekt door de keiharde regen. Mijn perfecte weersomstandigheden voor een mountainbikewedstrijd dus! Ik had afgelopen maand natuurlijk examens en had niet erg veel getraind dus ik verwachtte niet veel van de wedstrijd. Dit was maar goed ook.. Ik startte redelijk vooraan maar na slechts vijf minuten voelde ik mijn benen al vollopen. Dit werd niet mijn wedstrijd… Na één rondje gereden te hebben moest ik helaas afstappen omdat het niet ging, mijn fiets liep vast en mijn voeten konden niet meer in de pedalen geklikt. Ik was er klaar mee. Nog wel een geslaagde dag gehad en leuk gehad met het team.

Deze wedstrijd zal voor dit seizoen waarschijnlijk ook de laatste zijn. Mijn vriend en ik zijn namelijk onverwachts in blijde verwachting! Met mijn team zal er nog overleg komen voor een eventuele comeback in 2012. We wachten het rustig af.. Maar mijn seizoen zit er voor 2011 op. Volgend jaar misschien weer!

P6196088

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>