Kindjes en kinderkamers

wofl1jas

Twee weken geleden kreeg Wolf van lieve Stephanie van het blog Neongroen een prachtige sweater van Mini Rodini opgestuurd. Het is een heel gaaf truitje, goede kwaliteit en ook nog eens heerlijk warm. Op dit moment mijn absolute favoriet voor Wolf. Ze kan het truitje ook nog lekker lang door dragen, de mouwtjes zitten namelijk nog opgerold. Heerlijk voor deze winter! We zijn er onwijs blij mee.

wolfk1

Hydrofiele doek: Lost and Found, Wolfie naar patroon van Donna Wilson, boekje: Mama kwijt

gfdsdf

Deze week was ik op zoek naar een nieuw dekbedovertrek voor Jukka. Gewoon, een basic overtrek voor niet veel geld. Bij HEMA kwam ik dit gave overtrek tegen, een reversible overtrek met keuze uit smalle & brede strepen. Nu liggen de brede strepen bovenop, maar hij is ook erg leuk om aan 1 kant om te slaan. O ja, en hij kost maar 8 euro. Echt een aanrader!

kamerj1212

kjaf1

Atlas: van Daniel Mizielinskiaarten: Noodell, kartonnen figuren: Kids on the Roof

Jukka zijn haar is geknipt! We vonden het tijd voor iets anders. Zijn lange haren vond ik prachtig, maar we waren er even klaar mee. Veel mensen die hem aanspraken voor meisje en wat een geborstel elke ochtend. Mijn moeder is kapper en knipte een stoer en ook kort kapsel bij hem. Ik moest even wennen na zijn mooie lange haren, zie hier. Jukka vond het allemaal prima, al moest hij wel even lachen toen hij de eerste keer in de spiegel keek. Ik vind het korte haar hem stoer staan! Een echt jongentje.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>