Wedstrijd HRTC DOK

Gisteravond reed ik de 2e wedstrijd van de MTB zomercompetitie in Den Helder. Er zijn in totaal 8 open wedstrijden in deze zomercompetitie bij HRTC DOK. Samen met mijn moeder gingen wij met de 6 uur boot richting Den Helder en namen we de half 9 boot weer terug.

We stonden aan de start met 6 dames en ongeveer 40 heren. Vanaf de start zat het tempo er gelijk in. DOK is een parcours met heel veel scherpe bochtjes en kleine klimmetjes. Een kwestie van goed sturen en goed anticiperen. Omdat ik voor het eerst op een (mijn vaders) 29’er fietste moest ik ontzettend wennen aan het sturen op deze fiets. Ik schoot ook continu uit mijn pedaal. (Stom, ik had er eigenlijk al even op moeten gaan trainen) Ik lag vanaf de start op de 2e dames positie, en ik ben ook gefinisht als 2e dame.

Het was een erg leuke wedstrijd, en ik ga zeker de volgende wedstrijden van deze zomercompetitie ook fietsen. Erg goed voor het wedstrijdtempo! Lijkt het je ook leuk om mee te doen, Texelaars? Het is een open competitie, dus iedereen mag deelnemen!

(Foto’s met dank aan: Wim Lemmers)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>