Wereldkampioenschapskleuren op het HRTC DOK tenue

Vorige maand kreeg ik een leuk pakketje overhandigd door de Helderse wielervereniging HRTC DOK. Een persoonlijk wielertenue met wereldkampioenschapskleuren, na mijn overwinning tijdens het ICF Wereldkampioenschap wielrennen voor amateurs/masters. Hoewel het tenue niet in mijn favoriete kleuren is, ben ik ontzettend blij met het snelpak. Het heeft toch iets, die regenboog-kleuren om de mouw.

Elite licentie

Vanaf volgend seizoen zal ik overstappen op een elitelicentie dus zullen de strepen niet meer gelden voor mij. Maar desalniettemin is het ontzettend leuk om dit pak nog even te mogen dragen, een geweldige afsluiter van een mooi seizoen. Voor volgend jaar zullen er veel wedstrijden in het buitenland op het programma staan, dus een elite licentie zal essentieel zijn. Maar eerst.. Nog eventjes genieten van dit nieuwe tenue.

deniseregenboog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>