Waanzin op Texel en kerstkriebels

de1

Go wherever the wind takes you..Dit was wel een beetje van toepassing op mijn weekend. Ik deed namelijk mee met een echt Texels spel dit weekend. Het spel heet (DÉ) Waanzin, en dit spel is ook een en al waanzin.

Kort samengevat: het is een soort speurtocht met cryptische, gekke en (Texels) nieuws en oud nieuws gerelateerde omschrijvingen en foto’s. De Waanzin begint vrijdagavond om 18.30 uur en duurt tot zaterdagmiddag 16.00 uur. Snachts slaap je niet/amper of als je geluk hebt 2 kleine uurtjes. Verder mag er geen gebruik worden gemaakt van mobiele telefoon en je fietst (in de gure Texelse wind) of loopt naar de opdrachten. En dit is ver.  Je moet dus echt een beetje gek zijn om hieraan mee te doen. Het is echte waanzin.

Maar omdat ik en mijn moeder best wel een beetje gek zijn deden wij ook dit jaar weer mee met ons team, samen met nog 2 vrienden. En wat was het weer een hilarische Waanzin. We hebben kano gevaren in de sloten,  (droog) synchroon gezwommen, meegedaan aan de zeepkistenrace, levensgroot mikado gespeeld, zandsculpturen gebouwd en nog veel meer waanzinnige rare opdrachten (zie hier.) Hilarisch.

d7

En voordat dit onwijs rare spel was begonnen, waar vele van jullie waarschijnlijk niets van zullen begrijpen en totale waanzin vinden, maakte ik nog wat foto’s voor blogsponsor Vanmariel. Foto’s in kerstsfeer want de nieuwe kerstkaarten staan online! Mijn gedachten liggen nog ver op het strand, bij onze fijne zomerdagen.. Terwijl Sinterklaas en Kerst alweer voor de deur staan. Ik heb de kerstboom & kerstversiering zo snel als ze dit jaar in huis stonden ook weer weggehaald. Nadat ik de foto’s maakte heb ik snel een van de laatste bosjes Dahlia’s uit eigen tuin geplukt. Het wordt namelijk nog geen winter in ons huis, ik wacht nog even een maandje!

omen2

deni1

(Kandelaar: Sostrene Grene gevuld met vetplantjes, melkkannetje: House of Rym, kopje: kringloop)

Een hele fijne nieuwe week! Geniet!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>