Wishlist #2 + giveaway winner

wishlist verlanglijstje sinterklaas

VLNR: PT manden, Bloomingville kandelaar, Kristian Vedel bird, Donna Wilson sun plate,Lamp Ontwerpduo,poster Zilverblauw, kandelaars Ikea, Fort balancing blocks, Bloomingville houten boompje, Studio Arhoj melting mugs, House Doctor kleed

Het einde van het jaar begint in zicht te komen. De tijd voor de verlanglijstjes, en dus voor een nieuwe wishlist post (: Er zijn zoveel producten die ik mooi vind op het moment. Een klein overzicht hiervan staat hierboven. Een nieuw vloerkleed is nu de hoogste prioriteit. Ik vind het House Doctor vloerkleed op mijn wishlist echt prachtig.

Inmiddels kocht ik al verschillende dingen van mijn vorige wishlist #1. Zoals een nieuwe hoes voor onze bank, welke ik vandaag ontving (zie hier. Wij bestelde een lila variant, zoals je ook in de vorige wishlist post kunt zien. Maar in het echt blijkt de kleur toch net iets meer roze dan ik had gehoopt. De kleur is echt zuurstok kleurig, zo opvallend. Ik twijfel zo erg over de hoes, misschien moeten we toch een andere kleur kiezen..

Ik trok zojuist online een lootje voor de giveaway van vorige week. En Vicky, jij bent de winnaar van de Rosti Mepal giveaway! Kun je even een mailtje sturen met je adres? Dan komt de schaal zo snel mogelijk naar je toe!

5 Comments

 • Saskem1984 says:

  Mooie lijst hoor, kan het zo overnemen haha. Het kleed hebben we overigens ooit een paar dagen in huis gehad maar was het toch niet helemaal. Het is niet wit wit en hij is best dun, maar belangrijker nog, het werd superflets bij onze vloer, welke ik overigens ook graag zou vervangen ๐Ÿ˜‰ Wie weet ooit, in een ander huis….want het is wel een supermooie print en ook nog eens een goede prijs! Mooi blog EN Instagram heb je :)

 • Stephanie says:

  Goeie wishlist! En succes met je hoes :)

 • Alet says:

  Tof verlanglijstje. Er staan dingen tussen die zo op mijn lijstje kunnen.
  Kan me voorstellen dat je twijfelt, de kleur van je bank is mooi maar wel heel opvallend. ยดk weet niet wat de prijs is van z’on hoes, het is wel iets wat je snel weer kan wisselen……

 • Gertrud says:

  Fijne wishlist hoor! Wij hebben inmiddels de regel ingesteld, bij twijfel niet doen. Ik hoop dat je de hoes dan nog weer terug kunt doen, is anders ook zo zonde (of bleken ;-))
  Fijne dag!

 • Karlijn says:

  Gefeliciteerd Vicky!
  Nou ik kan je verlanglijstje zo ongeveer overnemen :) Die kandelaars zag ik gisteren nog bij de IKEA. Ik wilde ze eigenlijk meenemen maar ik mocht echt niets kopen voor mezelf en ik ben dus serieus de winkel uitgelopen met alleen een messenslijper (voor mijn sint lootje). Knap he?! ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>