Wolf in Bobbi Ravioli jurkje ‘Wolf’!

wolf1

Our Rating

9 Bobbi Ravioli jurk

Review

Kijk Wolf eens stralen in haar nieuwe jurkje ‘Wolf’ van Bobbi Ravioli. De nieuwe collectie van Bobbi Ravioli is afgelopen zondag online gegaan en bestaat uit verschillende hippe jurkjes & accessoires voor meisjes tussen de 2 en 10 jaar oud. Kenmerkend voor Bobbi Ravioli zijn de drukknoopjes waarmee je verschillende drukkelapplicaties kunt wisselen en binnen een handomdraai je look kunt veranderen!

Wolf in jurkje ‘Wolf’

Bobbi Ravioli combineert tijdloze modellen met een perfecte pasform kun je kort samenvatten in fris, energiek en zin in het leven! Het leuke is dat ze het model jurkje dat Wolf aan heeft dan ook de naam ‘Wolf’ hebben gegeven. Dit jurkje is van heerlijk zacht katoen gemaakt en sluit mooi aan. Ze heeft verschillende strikken met drukapplicatie welke ze kan wisselen op de jurk, dit geeft de jurk gelijk een hele nieuwe twist.

wolf3

Bobbi Ravioli online

Bobbi Ravioli shop je in de webshop van dit hippe merk. Jurkjes, kousen, leggings, beenwarmers en drukknoopapplicaties vind je hier allemaal. Neem ook eens een kijkje op hun Facebook-pagina.

wolf5

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>