Wolf Lilou

wolf5

Wolf is bijna 18 maanden oud. Met haar lichtblauwe kijkers pakt ze iedereen in en doet ze zich ontzettend schattig voor. Ze zorgt ervoor dat ze voortdurend aandacht krijgt, van wie en waar dan ook. Maar achter deze blauwe kijkers en dit schattige meisje zit ook een heel ongeduldig en standvastig meisje. Ze weet precies wat ze wilt – het liefste nu onmiddellijk, en meestal krijgt ze haar zin ook nog. Soms door haar grote broer die dat ongeduldige meisje graag wilt helpen of gewoon door even lief te knipperen naar.. Wie dan ook.

w31

Het is leuk om te zien hoe anders Wolf zich ontwikkeld dan Jukka. Wolf kletst de hele dag door en spreekt al vrij duidelijk voor haar leeftijd. Bij Jukka (van bijna 4) hebben anderen vaak nog steeds moeite om hem te verstaan. De liefde voor voertuigen en machines deelt Wolf wel met haar broer. Van poppen wilt ze nog niets hebben. Het liefste speelt ze de hele dag samen buiten maar het meisje is zoveel onhandiger dan Jukka. Ze valt elke dag zo vaak dat we nergens meer van opkijken. Val uit de boomhut? Check! Val in de waterbak? Check! Val in de rozenstruik? Check! Meestal schudt ze even haar hoofd, en gaat ze zonder één traan te laten weer verder met het spel. Ze is zo stoer. En zo grappig. Het grappigste wolvenmeisje van deze aardbol. En wat hebben we het leuk met zijn 4 (:

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>