Wolfies’ little room tour

Wolf heeft de kleinste slaapkamer bij ons thuis. Aan het kamertje van het kleine meisje moest weliswaar het meest gebeuren en daarom sliep Wolf nog ongeveer 2 maanden bij ons op de slaapkamer. Waarschijnlijk had ze ook bij ons geslapen als haar kamer wel klaar zou zijn geweest, want hoe fijn is het om elk moment te kunnen knuffelen met zo’n lief meisje.. Maar inmiddels is haar kamertje bijna af en slaapt zij fijn in haar eigen bedje.

r6 (1)

r2 (1)

Wolf haar kamer is nog best leeg qua aankleding. Posters moeten nog uitgezocht,de plankjes moeten opgehangen en over een nieuwe lamp zijn we nog in twijfel. Er komt langzamerhand steeds meer bij.

r1 (1)

r3 (1)

r5 (1)

Ondanks Wolf haar slaapkamer nog niet helemaal klaar is, voelt het erg knus en gezellig. Dit komt juist doordat het kamertje zo klein is, maar iedere ruimte is goed benut. Er is een inbouwkast, en het kamertje is zo op maat gemaakt dat er precies een standaard bed in past wanneer Wolfje groter is. Ik ben benieuwd wat de volgende aankoop is voor in Wolf haar kamertje. Ik denk een paar mooie posters, maar welke..?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>