You are my wild #37

wolfie1

Al ruim 2 jaar geleden schreef ik mijn eerste ‘You are my wild’ post. Een van mijn favoriete rubrieken waarvan de bedoeling is, gedurende het hele jaar, elke week een foto van de kindjes te posten. Ik ga het dit jaar toch weer proberen, zo fijn om terug te kijken!

ju1

wolfa

Wolfje is de afgelopen tijd erg om mama gericht. Ze kruipt en speelt fijn rond, maar zodra ze mij ziet wilt ze gedragen worden. Een armliftertje zoals hier zo leuk wordt omschreven. Daarentegen is ze onwijs vrolijk en kletst de hele dag. Ze zegt inmiddels de woordjes; ja, papa en kijk. Ze papegaait alles na in haar leuke taaltje. Na haar verjaardag was het meisje een beetje ziekjes, maar het lijkt eindelijk over te gaan. Nog steeds verkouden, maar geen ontstoken oogjes meer. Kleine lieve arme Wolva, zoals Jukka zegt. Al is Jukka vandaag zelf een beetje zielig: hij heeft zo’n last van zijn voetje dat hij niet kan lopen. Van de dokter moeten we het nog even aankijken. Be continued.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>