You are my wild #47

Jukka, pippa en wolf

Kussens vlnr: Ferm Living, Hay en Fine little day.

Alweer 3 jaar geleden, plaatste ik mijn eerste post voor het project ‘You are my wild’. Kijk hier maar eens. Dit jaar hoop ik (net zoals vorig jaar, faaal!) iets vaker posts in deze categorie te posten. Het is zo leuk om terug te kijken naar deze foto’s van de kindjes. Voor nu de eerste ‘You are my wild’ post van 2016, en hopelijk worden dat er veel meer! Dit keer staat ook ons nichtje Pippa op de foto’s (:

pipwp

pi2p1

Hoe Wolf op deze foto’s staat, is echt typisch Wolfje. Wolf geeft niets (meer) om poppen, barbies en ander meidenspeelgoed. Het liefste speelt ze de hele dag met het Playmobil van Jukka en doet ze verstoppertje, speelt ze politie met haar broer of leest ze boekjes. Wolf is een totaal ander kind dan Jukka. Ze is druk, stoer, wild en een grote boef. Jukka is daarentegen veel meer voorzichtig, afwachtend en lief. Jukka is vandaag aan zijn tweede schoolweek begonnen. Hij vind het ontzettend leuk en gaat al een volle dagen naar school. Wat ben ik trots op hem.

polwof

juk1

Meer ‘You are my wild’ zien? Kijk dan in de heuse ‘You are my wild‘ categorie.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>