You are my wild #49

Wolf is een kleine kletskous en praat inmiddels bijna beter dan haar broek Jukka. Ongelofelijk! Kleine grote Wolf is inmiddels alweer 25 maanden en is (meestal) een heus zonnetje in huis. Ze maakt grapjes, speelt zich suf met haar broer en wilt het liefste de hele dag knuffelen. Het is een kleine gezelligerd :) Vorige week gingen we wandelen met de kindjes op een van de mooiste plekjes op Texel (vind ik!), namelijk in het gebied ‘De Bollekamer‘. We hoopten de mooie wilde paarden tegen te komen tijdens de wandeling, maar jammer genoeg stonden deze op grote afstand dit keer.

wol2

sjoerdjuk

Na een weekje vakantie moest Jukka maandag weer voor het eerste naar school. Hij had ontzettend veel zin om zijn vriendjes weer te zien en op school te spelen. Jukka gaat inmiddels alweer ruim twee maanden naar de Jozefschool. Het is fijn om te zien dat hij het zo naar zijn zin heeft op school. Hij kijkt elk weekend alweer uit naar een nieuwe schoolweek. Jukka was nog niet (voor iedereen) verstaanbaar toen hij voor het eerst naar school ging, maar het is fijn om te zien dat het steeds beter gaat. Als er iets niet helemaal duidelijk wordt, dan kan hij het gelukkig goed uitleggen in andere woorden. Het begint echt een jongetje te worden nu.

juk1wofl2

Voor meer ‘You are my wild’ kijk hier.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>