You are my wild #50

Een ‘You are my wild’ post is alweer een lange tijd geleden! Maar nu ik eenmaal in mijn rustperiode zit – wat betreft het fietsen dan – heb ik weer wat meer familytime. Afgelopen weekend gingen we gezellig naar de bosspeelplaats. Samen lekker wandelen en daarna konden de kindjes ravotten in de speeltuin. Er is niks leukers, aldus Jukka.

blogg2blogg1Wolf heeft al meer dan een maand last van kinkhoest, en alles wat hierbij komt kijken. Gelukkig is ze hartstikke stoer, en gaat ze na de zoveelste hoestaanval gewoon weer verder met haar spelletje. Hoesten – overgeven – spelen, dat is een beetje hoe Wolf haar dag er ongeveer uitziet. Ze krijgt een flinke dosis vitamine C, wat de enige oplossing blijkt te zijn tegen kinkhoest. Hopelijk waait deze vervelende ziekte snel over!

blogg4December is één grote feestmaand voor ons, want naast Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw viert ook Jukka zijn verjaardag. Op ‘3e kerstdag’ wordt hij alweer 5 jaar oud. Ongelofelijk hoe snel het afgelopen jaar is gegaan. School is zijn lievelings, net als het spelen met vriendjes. Hij wordt zo’n grote knul! Ik weet nog als de dag van gisteren dat hij zijn 1e, 2e, 3e en 4e verjaardag vierde. Nog eventjes en hij is 5. En na alle feestdagen en verjaardagen staan er voor mij in januari weer een aantal wedstrijden op het programma. Stay tuned.. (:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>