You are my wild #8

Sinds afgelopen dagen is Jukka ineens veel meer aan het ‘kletsen’. Heel erg gezellig, alle kleine zinnentjes met allerlei nieuwe klanken. Hij kent al verschillende woordjes, en het leukste vind ik dat hij nu eindelijk ook zijn moeder kan roepen. Hij zegt geen mama, maar noemt me Hannah. Het is zo schattig!

Juka1

Hij heeft het de afgelopen 1,5 jaar ontzettend stom gevonden om boekjes te lezen. Wij, als verantwoorde papa en mama hebben honderden boekjes voorgelezen in de hoop dat hij het toch zou gaan waarderen. Dit leek tot vorige week heel ver te zoeken. Maar ein-de-lijk is Jukka om. Hij heeft een tractorboek uitgezocht in de boekenwinkel en iedereen moet het boekje aan hem voorlezen, en ook alle andere boekjes die hij nu tegenkomt worden doorgebladerd. Van papa’s surfmagazines tot het levensgrote dierenboek dat hij al maanden heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>