You are my wild #33

juk1

I am your dinner you are my chocolate cake
I am your bedtime, you are my wide awake
I am your finish line, you are my race

wolf1

Wolf was de eerste maanden een ontzettend rustige baby. Zo rustig waren wij het niet gewend met Jukka. Jukka was vanaf baby af aan woest en wild. Wolf daarentegen kon heerlijk rustig in het stoeltje blijven zitten, of in de box liggen om alles heel kalmpjes te observeren. Ik had nooit gedacht dat dit rustige, bedachtzame meisje met 6 maanden al zou kunnen kruipen. Vorige maand begon het kleine meisje hiermee, en nu is ze niet meer te stoppen. Ze kruipt keihard het hele huis door. Ze probeert zich overal in huis op te trekken tot staan, en doet gerust en klein stapje achter het krukje. Ongelofelijk dat het allemaal zo snel gaat.

En de lach van Jukka hierboven.. Dat is de lach die Jukka geeft wanneer ik vraag te lachen naar de camera. Die lach doet hij al sinds hij een jaar of 2 is en zich meer bewust is van mama die hem fotografeert. Liever vraag ik daarom niet of hij wilt lachen in de camera.. Maar die gekke namaak lach. Die moest ik even vastleggen.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>