Zondag naar Norg

Voor zondag staat Noordelijke ATB Trophy in Norg op het programma. Vorig jaar heb ik mijn eerste keer op het parcours van Norg gereden wat overigens een erg leuk parcours is. Afgelopen jaar heb ik een prima resultaat behaald in Norg, wat wel leuk is om even te citeren uit mijn blogberichtje van vorig jaar over de wedstrijd:
,,In het rondje dat volgde haalde ik steeds meer dames in. Ik ging van een 7de plaats naar een 6de plaats en belandde toen in een groepje van 3 dames. In het laatste rondje versnelde ik het tempo en tot mijn verbazing konden mijn tegenstanders mij niet volgen. Ik greep deze kans en bleef het tempo hoog houden wat ervoor zorgde dat ik het groepje dames voor kon blijven en op een vierde plaats eindigde. Net naast het podium maar ik ben toch heel blij met deze prestatie. Ik werd van de junior-vrouwen 2de net achter Laura die nog wel een podiumplaats wist te bemachtigen.”
Ik heb ontzettend veel zin in deze volgende wedstrijd.

norgg

nofb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>