Zware omstandigheden Nederlands Kamioenschap

18955060_10214955083340930_409033412043421745_o

Een dag voordat wij vertrokken naar Bonaire ging ik van start tijdens het Nederlands Kamioenschap in Surhuisterveen. De weken voor het NK had het flink geregend en de foto’s van stukken parcours die geheel onder water stonden kwamen al snel voorbij. Ik had gehoopt op een niet al te nat parcours, maar helaas. Het parcours in Surhuisterveen werd een moddercross afgewisseld met stukken asfalt.¬†Tussen¬†een sterk deelnemersveld Nederlandse dames ging ik redelijk van start. Maar daar bleef het ook bij.

Niet mijn parcours, niet mijn dag

Hoewel snelle parcoursen met stukken asfalt mij altijd goed afgaan, kon ik hier mijn ritme niet vinden op de wegstroken. Door de modder leek ik stil te staan en mijn ritme kon ik niet vinden tijdens deze wedstrijd. Ik ging onderuit waarna mijn broek flink scheurde en kreeg het ook nog eens koud. Het was niet mijn dag.. En hoewel mijn benen niet slecht voelden tijdens de wedstrijd zat er gewoon niet meer in dan mijn 7e plaats op dit Nederlands Kampioenschap. Helaas pindakaas. Dus lekker vakantie vieren en daarna weer knallen. Tot later!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>